Dolum makinaları ticaret hacmimizi genişletir

Dolum makinaları ülkemizde birçok endüstride olmazsa olmaz olarak bilinen ve son derece sık kullanılan mekanizmalardır.

featured

Dolum makinaları ülkemizde birçok endüstride olmazsa olmaz olarak bilinen ve son derece sık kullanılan mekanizmalardır. Üretim tesislerinde en çok da sıvı dolum makineleri tercih edilmekte ve karşımıza çıkmaktadır. Gıda sektöründe ilaç sektöründe ve özellikle de deterjan sektöründe sıvı dolum makineleri fabrikaların olmazsa olmaz parçalarından biridir. Sıvı dolum makinesi çeşitleri ihtiyaç duyulan ve belirtilen ölçülerde sıvı yada yarı sıvı malzemelerin kaplara doldurulmasına yarayan önemli bir makinedir. Sıvı dolum makinesi genellikle bardak ölçüsü litre ölçüsü pet şişe ölçüsü gibi birtakım ölçüleri baz almak suretiyle kaplara doldurma işlemlerini yapmaktadır.

Elbette bu dolum işlemlerine el yordamı ile yapmak işletmelerin hem daha fazla kişiye istihdam etmelerine neden olacaktır hem de oldukça büyük bir zaman alacaktır. Öte yandan el yordamı ile sıvıların dolum işlemlerini gerçekleştirmek ürünlerin israf olmasına da sebebiyet verebilir. O yüzden hangi açıdan bakılırsa bakılsın dolum makinesi kullanmadan üretim gerçekleştirmek işletmeler için maddi anlamda büyük külfetler doğurur.

Kozmetik sektöründe hızlı çözümler üretir

Sıvı dolum makineleri özellikle kozmetik sektöründe son derece hızlı çözümler üretmektedir. Sıvı dolum makinesi hızlı bir biçimde sıvı yada yarı sıvı ürünlerin dolumunu sağlar. Bilindiği gibi kozmetik sektöründe kremler şampuanlar saç kremleri serumlar ve daha birçok ürün sıvı ve yarı sıvı formdadır. Ve bu ürünlerin tabii ki farklı farklı ölçülerde farklı kaplara doldurulmaları  gerekir. Sıvı dolum makinelerinde bu ölçüler baştan ayarlana bildiği için doğru milimetrik hesaplamalar yapmak mümkündür. Öte yandan kozmetik malzemeleri gibi değerli ürünlerin el yordamı ile doldurulması birçok ürünün ziyan olmasına neden olacağı için dolum makinesi kullanmak son derece büyük tasarruf sağlar.

Dolum makineleri oldukça geniş alanlarda kullanılmaktadır

Dolum makinelerinin kullanım alanları son derece geniştir ve üretim sektöründe endüstrimize büyük katkı sağlamaktadır. Dolum makineleri sayesinde sıvılar diziyan olmamakta ve hızlı bir şekilde üretim işlemi gerçekleştirmektedir. Özellikle dolum makineleri daha pratik daha hızlı ve daha tasarruflu olduğu için birçok kuruluş tarafından tercih edilir. Dolum işlemleri esnasında pet şişeler bardaklar deterjan ya da şampuanların kutuları ve ambalajlarına göre baştan ölçüler belirlenebilmektedir. Öte yandan kozmetik sektörünün yanı sıra gıda sektöründe de kolay şalgam maden suyu meyve suyu gibi hatta salça ve domateslerin aktarılma işlemleri gibi bir çok işlemi yapar.

Sıvı dolum makinası deterjan sektöründe de sıklıkla karşımıza çıkan makinelerdir. Burada da çamaşır suyu yumuşatıcı sıvı deterjanlar ve sıvı sabunlar dolum makineleri yardımıyla hızlı bir şekilde paketlenebilir. Ürünlerin kimyasal özelliklerine göre dizayn edilmiş dolum makinelerinde kolonya ve bulaşık deterjanları da hatta çamaşır suyu ve yüzey temizleyiciler de paketlene bilmektedir. DMN Teknoloji ülkemizde sıvı dolum makinesinin kuruluşlara özel bir şekilde üretimini sağlayan son derece kaliteli bir firmadır. Kaliteli ve güvenilir işleyişi ile kuruluş sektöründe lider konuma yerleşmiş ve birçok firma tarafından tercih edilir olmuştur.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!