Diş Eti Hastalıkları ve Tedavisi

Diş eti hastalıkları, diş etlerinde oluşan her tür hastalığı ve rahatsızlığı kapsamaktadır. Diş etinde oluşan enfeksiyon durumları diş eti hastalıklarına neden olmaktadır.

featured

Diş eti hastalıkları, diş etlerinde oluşan her tür hastalığı ve rahatsızlığı kapsamaktadır. Diş etinde oluşan enfeksiyon durumları diş eti hastalıklarına neden olmaktadır. Bu tür rahatsızlıklarda diş etinin kanama yapması önemli bir belirtidir. Diş eti kanamalarını ağız da ağrı, dişlerde ağrı gibi belirtiler de takip eder.
Diş eti hastalıkları, insanların hayatının her anında oluşabilecek rahatsızlıklardır. Doğru ve işlerinde uzman olan hekimlerce diş eti tedavisi yapıldığında, diş eti hastalığı rahatlıkla giderilmektedir.
Balıkesir dişeti uzmanı hastalıkla ilgili gerekli tüm tedavileri uygulayan uzman hekimlerdir. Ön randevu oluşturarak öncelikli olarak bir teşhis konmasını sağlayabilirsiniz. Ardından bu teşhise dayalı en doğru tedavi yöntemi ile diş eti rahatsızlıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Diş Eti Hastalığı Belirtileri
sağlıklı diş eti açık yani pembe renktedir. Dişe ve kemiğe sıkı bir şekilde yapışan, portakal kabuğuna benzer parlak-pütürlü görünümü bulunur. Diş eti yapısından yaşanan tüm bozulmalar diş eti hastalıklarının bir belirtisi olarak görülür. Eğer;

  • Diş etlerinde kanama varsa,
  • Diş etlerinde şişme ve kızarıklık bulunuyorsa,
  • Diş etlerinde çekilme ve açığa çıkan köklerde hassasiyet bulunuyorsa,
  • Diş etlerinin kenarlarında ya da dişler arasında, diş taşına bağlı meydana gelen siyah alanlar görülüyorsa,
  • Diş ile diş eti arasında iltihap akıyorsa,
  • Dişlerde sallanma, dişler arasında açılma ve uzama varsa,
  • Ağız içindeki kötü koku, tat hissiyatı varsa

geç kalınmadan Balıkesir diş hekimi için randevu alınarak tedavinizi başlatmalısınız.

Kaynak: https://balikesirimplant.com/

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!