Diş Beyazlatma Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar Nelerdir?

Diş beyazlatma konusunda diş hekimi hastanın dişleri için en ideal ve etkili yöntemi belirlemesine çok yardımcı olur.

featured

Diş beyazlatma konusunda diş hekimi hastanın dişleri için en ideal ve etkili yöntemi belirlemesine çok yardımcı olur. Dişlerini beyazlatmak isteyenler, evde mevcut olan basit yöntemlerden diş hekimleri tarafından kullanılan profesyonel becerilere kadar çok çeşitli diş beyazlatma seçeneklerinden birine güvenebilirler.  Unutulmamalıdır ki bazı kişiler için diş beyazlatma işlemi uzun zaman alabilir ve birden fazla tekniğin koordineli kullanımı ile kademeli olarak istenen beyazlatma elde edilebilir.

Özellikle diş eti çekilmesi, diş yapısında bozulma veya ağız yapısında hasar olan hastalarda profesyonel tekniklerin kullanılması çok önemlidir. Güzel gülüşler için dişlerin beyaz olması isteriz. Diş beyazlatma ile dişlerinizi göstererek kolaylıkla gülüşünüzü gösterebilirsiniz.  Ankara diş beyazlatma olarak sizlere hizmet veriyoruz. Bize Suphi Celikoglu sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ankara İmplant Nedir?

Diş implantın çapı hastanın ağız kemiklerinin yapısına, çenenin yapısına ve yerleştirilecek alanın genişliğine bağlıdır. İmplant tedavisi iki aşamadan oluşur, ilk aşama cerrahi aşama, diğeri ise üst protetik aşamadır. İmplantı kemiğe yerleştirme süresi yaklaşık 30 dakikadır. İşlemin toplam süresi kemiğin yapısına, hastanın genel durumuna ve yapılacak işlem sayısına bağlıdır.

İmplant tedavisi işlemleri genellikle lokal anestezi altında yapılır, ancak bazı durumlarda genel anestezi veya sedasyon altında da yapılabilir. Lokal anestezi altında yerleştirildiğinde ağrı hissedilmez. Ankara implant tedavisi için Suphi Celikoğlu sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!