Depremzedeler için istihdam desteği programı başlatıldı

featured

15 binden fazla e-ticaret sitesine altyapı hizmetleri sunan Ticimax E-ticaret Sistemleri, depremzedeler için “Deprem seferberliği istihdam desteği ve e-ticaret eğitim programı” başlattı. Binlerce e-ticaret sitesinin istihdam olanakları, e-ticaret sektöründe yer almak isteyen depremzedelerle buluşturulacak.

Ticimax E-ticaret Sistemleri depremzedeler için “Deprem seferberliği istihdam desteği ve e-ticaret eğitim programı” başlattı. Ticimax olarak depremin yaralarını sarabilmek adına binlerce e-ticaret şirketiyle beraber depremzedelere yönelik seferberlik başlattıkları bilgisini veren Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucu CEO’su Cenk Çiğdemli, “Yaptığımız işbirlikleri kapsamında, depremden etkilenen ve aktif iş arayışında bulunan e-ticaret sektör çalışanlarını, personel ihtiyacı olan Ticimax kullanıcısı firmalar ile tanıştırıyoruz. CV’nizi bizimle paylaşmanız halinde, sizi 15 binden fazla e-ticaret firmasının istihdam imkanlarıyla buluşturabiliriz” dedi.

E-ticaret sektörüne giriş yapmak isteyen ve bu konuda bilgi sahibi olmayan depremzedeler için Ticimax Akademi bünyesinde online e-ticaret eğitim programı başlatan Ticimax, eğitimi tamamlayanlara katılım belgesi vererek, istihdam desteği sunacak.

Editöre Not:

TİCİMAX AKADEMİ

Ticimax Akademi 5 yıldır her ay; e-ticaret yönetiminden, dijital pazarlamaya, sosyal medya eğitiminden, uygulamalı workshop eğitimlerine kadar e-ticaretin tüm bileşenlerinde eğitimler veriyor. Tüm bu eğitimler ücretsiz olup herkesin katılımına açıktır. Ticimax Akademi bu zamana kadar çeşitli üniversitelerle yaptığı işbirlikleri ile de e-ticaret uzmanlığı sertifika eğitimleri ile de sektöre hem eğitim hem istihdam konusunda katkı sağlamıştır. Bu zamana kadar Ticimax Akademi’deki yüzlerce eğitimle birlikte yüzlerce katılımcı, uçtan uca her noktada e-ticaret alanında yetkinlik kazanmıştır. Pandemi dönemi öncesinde sınıf düzeninde olan tüm eğitimler pandemi ile birlikte online olarak düzenlenmeye devam etmektedir. Ticimax Akademi kapılarını tekrar fiziki eğitimlere açarak e-ticaret alanında uzman eğitmen kadrosu ve iş ortakları ile birlikte yüzyüze eğitimlerine kaldığı yerden devam edecektir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!