Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur’da Miting Düzenledi

featured

Erdoğan, Burdur ve Isparta’da Coşkuyla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur’da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada “İstiklal Şairi” Mehmet Akif’in mebusluğunu yaptığı Burdur’da bulunmaktan bahtiyarlık duyduğunu belirtti. Erdoğan, Burdur’a ve Burdurlulara teşekkürlerini iletti.

Seçimler İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Erdoğan, Cumhur İttifakı’na Burdurlulardan gösterdikleri destek için minnettar olduklarını ifade etti. Yerel seçimlere 10 gün kala seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Erdoğan, Burdur’un gerçek belediyecilikten yana tavır alacağına inandığını dile getirdi.

Depremin Yaraları Sarılıyor

Erdoğan, depremlerin yol açtığı zorluklarla mücadele ettiklerini ve deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmaya çalıştıklarını belirtti. Depremzedelere yeni konutlar sağlamak için çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Erdoğan, deprem bölgesini ayağa kaldırmadan kimse rahat edemeyeceğini söyledi.

Ekonomi ve Refah Konuları

Erdoğan, Türkiye’nin istikrar adası olarak yükseldiğini, ekonomik olarak zor günler geçiren ülkeler arasında bulunmadıklarını belirtti. Emeklilerin ve vatandaşların refahını artırmak için çaba harcadıklarını açıklayan Erdoğan, tek haneli enflasyon hedefine ulaşmak için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından partisinin Burdur belediye başkan adayları sahneye çağrılarak vatandaşlarla selamlaştı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!