Crop Top Nedir?

featured

 

Crop top, bel ve göbeği açıkta bırakan yarım bluzları ifade eden İngilizce bir moda terimidir. Son günlerde yeniden yükselen bir trend haline gelen crop top bluzlar ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi! Crop top bluzlar hem spor hem şık bir görüntü yakalamanızı sağlayacak. Rengârenk, simli, payetli ya da sade ve şık bir görünümü tercih eden hanımlar için basiccrop top bluzlar gardıroplarda yerini almaya başladı.

Crop Top Nasıl Kombinlenir?

Crop top bluzlar ve tişörtler ile stilinizi yansıtabilirsiniz. Kombinlemek için genellikle kalem etekler ve yüksek bel pantolonlar tercih edilmekte. Göbeği ve beli açıkta bırakan bu modeli kullanırken düşük bel ya da havuç kesim pantolonlar da sıkça tercih edilen modeller arasındadır. Spor yaparken de oldukça konfor sağlayan crop tişörtler, taytlarla giyildiğinde sizlere spor bir görüntü ve rahatlık sağlayacaktır.

Crop Top Stili

Cesur tarzını crop tişörtler ile yansıtmak isteyen hanımlar her stile uygun modelde, renkte ve kumaştaki crop top bluzlar ve tişörtler ile göz kamaştırıyorlar. Siz de en güzel ve şık crop top modelleri için https://www.axxelgulertekstil.com/crop-top-modelleri web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!