Citroen Birçok Modelin Üretimini Yenileme Kararı Aldı

featured

Citroen markası üretiminin devamına karar verdiği modellerin çoğunu yenileyerek kullanıcıların karşısına çıkarıyor. Citroen c3 aircross ve yeni citroen c4 gibi modellerini yorumlayıp ek özellikler ile donatarak beğeniye sunuyor. Citroen c3 aircross dinamik ve güçlü tasarımı ile göz doldururken performans açısından da tatmin edici duruyor. Geniş iç hacme sahip bu model ile şehir içinde ya da şehir dışında araç kullanmak eskisinden daha konforlu ve rahat. Farklı beygir gücü motor seçenekleri ve sürücü güvenlik önlemleri ile yenilenerek karşımıza çıkan Citroen C3 aircross ve diğer Citroen modelleri ile sevdiklerinizle yeni maceralara atılıp keşifler yapmak daha keyifli olacaktır.

Yeni citroen c4 ve citroen ami fiyat seçeneklerini keşfettiğinizde bunlardan birine mutlaka sahip olmak isteyebilirsiniz. Citroen’in araç içi konforda çıtayı yükselttiği citroen c4 ile yıllara meydan okuyan bir tasarıma da sahip olabilirsiniz. Kompakt hatchbackin yeniden yorumlanmış hali olan bu otomobil, bagaj hacmi, bilgi ve eğlence sistemleri bakımından da tatmin edici özelliklere sahiptir.
Yüksek araç fiyatlarının alıcıları zorlamasından sonra Citroen’in yurt dışında farklı ülkeler için üretim bandına koyduğu citroen ami bu sefer de Türkiye yollarında. Citroen ami daha küçük ve iki kapılı olarak tasarlansa da işlevsel özelliklerine bakıldığında ihtiyaçlarınızı görecektir. Citroen c elysee fiyat listesi ve citroen ami fiyat seçenekleri karşılaştırıldığında arada ciddi fark görmeniz mümkün.

Çünkü citroen c elysee fiyat listesine bakıldığında iki otomobil arasında özellikler anlamında ciddi fark olduğu da gözlemlenecektir. Citroen ami daha minimalist tasarıma sahip olduğundan diğerleri ile yarışması için gerekli olan birçok özelliği devre dışı kalmıştır. Özellikle citroen c elysee ile karşılaştırıldığında bu otomobil daha yüksek performansa ve daha iyi donanım özelliklerine sahiptir. Ami’nin sağladığı km hızı azami olarak 45 km/sa iken Citroen c elysee’nin 189 km/sa bulmaktadır. 16 yaşından küçük kişilerin B1 sınıfı ehliyet ile dahi kullanacağı Ami özellikle butik işletmeleri olan ya da pet shop sahipleri tarafından çok beğenildi. Şehir içinde teslimatlarını yapabilecekleri uygun fiyatlı bu araç sayesinde ticari gelirlerini de artırabilirler.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!