Çimento Silosu

featured

 

 

Çimento Silosu, beton iş kolu açısından yararlı bir sistemdir. Sistemin sağladığı en temel yarar, beton yapılı santraller için gerekli olan karışımı uzun soluklu saklamasıdır. Bu uzun süreli saklama işlemi ise sektör açısından büyük kolaylık anlamındadır. Zira çimento karışımının uzun zaman süresince hem bozulmadan saklana bilmesi hem de dağıtılması sektör açısından çok fazla önemlidir. Bu sistem de bundan dolayı geliştirilmiştir.

 

Ebat Çeşitliliği Olan Bir Sistem

Çimento silosu sistemi, ebat çeşitliliği olan bir sistemdir. Bundan dolayı da vaz geçilmezdir. Özellikle inşaat iş kolu açısından aranan ve vaz geçilmez bir araçtır. Yapı itibarıyla hem kalıcı hem de yer değiştirebilen özellikte olması, aranan sistem olmasına neden olmaktadır. Diğer silo modelleri gibi bu sistemde de üfleyici özellik vardır. Hazırladığı çimento karışımını ya çimento aracına ya da kullanılacak hazneye koymak için üfleme sistemi ile donatılmış teknik özelliğe sahiptir.

 

Çimento silosu sistemlerinin kapasitesi, istendiğinde farklı ölçülere göre de tasarlana bilmektedir. Çimento kullanımı gerçekleştiren inşaat firmaları, kapasite seçeneğini kullanarak, istedikleri miktardaki karışımı saklamak için sistemden yararlanmaktadırlar. Değişik projelerde sistemden yararlanmak isteyen firmalar, hazır haldeki çimento karışımlarını saklamakta bu sistemi tercih ediyorlar.

 

Özellik Havuzu Geniş Sistem

Sistemin en temel özelliği, çimento karışımının ilk günkü gibi uzun süreli korunarak saklanmasıdır. Firmaların ihtiyaçlarına göre kapasiteleri ayarlanabilen sistem, hem inşaat hem de hazır beton sektöründe varlığını sürdüren ve faaliyet alanında var olmak isteyen firmalarca kullanılır. Sistem, otuz ton kapasiteden başlayıp, yüz yirmi ton kapasiteye değin çimento silosu üretimi gerçekleştirebilmektedir. Daha fazla miktarlar talep eden firmaların ihtiyaçlarının da karşılandığı, yüksek miktarlarda üretim yapıldığı da bilinmektedir.

 

Müşterilerinin her türden ihtiyacına cevap verebilecek kapasite ve kalitede olan bas-tr.com firması, farklı sektörlerde ve kapasitelerde kullanabilecek sistemleri hizmetinize sunmaktadır. Kaliteli hizmeti alan firmaların memnuniyet temel tabanlı yaklaşımı, silomuzun değerini ve seviyesini gözler önüne sermektedir. Burası, kaliteyi en hesaplı şekilde elde etmek ve kullanmak isteyen ayrıcalıklı firmalar arasında girmek isteyenlerin adresidir. Hazır betonu en kaliteli şekilde kullanmak isteyenleri sitemizi incelemeye davet ediyoruz.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!