Ceza Hâkimliği’ne sevk edildi

featured

 

Sorgulanan saldırganlar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. B.Ö.’nün ifadesinde, “Kaybettiğim için çok üzgünüm, arenaya alkolün etkisi altında girdim. Gerçekten çok üzgünüm ve herkesten özür dilerim.” Cumhuriyet savcılığı, B’nin serbest bırakılmasına karşı çıkıyor. Ö

TARİHE ATLAMAK!

Tribünlerden ortalama 4 metre sıçrayarak sahaya giren B.Ö, çıldırmış oyuncuların üzerine yürüdü, herhangi bir güvenlik bariyerini geçmedi ve Salih’i betmoney tekmelemek istedi. O sırada Cenk’in liderliği ciddi bir sakatlığı önledi. (AM)

Necati Ateş, TRT Spor’da yayınlanan stat programında Galatasaray-Gaziantep FK maçını değerlendiriyor. Ateş, Kerem Aktürkoğlu, Boey ve Reliable Bayram’ın muhteşem manzarasını sunuyor.

“Neden Mertens örtüyor”

“Kerem, Yunus topu kabul etti, Mertens alacak. Mertens’i bu kadar yorarsan ileride ne olacak, o kadar. Saldırırken olgunlukla beklemeleri gerekir. Kerem ve Yunus betmoney giriş çok eleştirildikleri için bir şeyler yapmak istediler. Her zaman sert vurmaya çalışırlar. ”

“Kerem’in Düşmüş Psikolojisi”

“Kerem’in düşüşünün manevi olduğunu düşünüyorum. Fiziksel olarak formda ve daha fazla takım çalışmasına ve net bir oyuna ihtiyacı var. ”

“Yaratıcı baskı”

“Oliviera harika bir serbest vuruş kullandı. Galatasaray’ın yaratıcılığında sorun var. Aslında, topu yemeye devam ederseniz, oraya yerleşemezsiniz. Galatasaray Go-Come oynadı ve bir süre sonra yorulmanız normal. “

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!