Cenk Sabuncuoğlu: İnsanlara Rehber Olmayı Çok Seviyorum

Yeni Yaşam Global kurucusu, yazar, profesyonel Koç ve mentör olan Cenk Sabuncuoğlu, insanlara rehber olmayı çok sevdiği için bu mesleği seçtiğini belirtti.

featured

Yeni Yaşam Global kurucusu, yazar, profesyonel Koç ve mentör olan Cenk Sabuncuoğlu, insanlara rehber olmayı çok sevdiği için bu mesleği seçtiğini belirtti.

Bireylerin kritik süreçlerde veya travmatik anlarda oldukça çaresiz hissettiğini belirten Cenk Sabuncuoğlu, bu süreçlerde onlara rehber olmanın kendisine son derece büyük bir mutluluk verdiğini anlattı.

Bu dünyada bireylere faydalı olmak kadar kıymetli hiçbir şeyin olmayacağını belirten Cenk Sabuncuoğlu, yazdığı kitaplar ve yaptığı çalışmalar neticesinde bugüne kadar binlerce insanın daha farkındalıklı ve mutlu bir yaşama kavuştuğunu vurguladı.

“Hem Yeni Yaşam Global çatısı altında çalışırken hem de daha önce yaptığım bireysel faaliyetlerde binlerce insan farklı bakış açıları kazandı. Bu farklı bakış açıları sayesinde iletişim becerilerini geliştirdi. Sadece yetişkinler değil çocuklar ve Ergen bireyler üzerinde de farklı ve olumlu sonuçlar oluştu. Bireyler içinden çıkılmaz ve sıkıntılı süreçlerde bu anlamda hem öğretiler hem de materyaller ile mental sağlığını geri kazandı. Bu da elbette benim gibi insanlara rehber olma noktasında yola çıkan bireylerin en büyük motivasyon kaynağı.” dedi.

İnsanların bilinç farkındalığını görmenin onun için son derece büyük bir mutluluk olduğunu belirten Cenk Sabuncuoğlu, zorlu ve yorucu süreçlere rağmen birlikte alınan yolun kıymetli olduğunu ifade etti. Bu yüzden profesyonel bir koçun veya mentörün etik kurallara uyan, farkındalık geliştirici, hedef belirletici, motive edici bir birey olması gerektiğini belirterek sözlerini noktaladı.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!