Çekici bir açıklama yaptı. İşte daha fazla ayrıntı…

featured

 

Kara Baema, TRT Spor’un bir sorusuna yanıt olarak kadın voleybol milli takımı ile oynadığı maçla ilgili bir soruyu yanıtladı: “Bütün maç acımasızdı. Türkiye harika bir takım. Çok iyi seçicileri ve blok isimleri var. Ama düşsek de oyunu bırakmadığımızı söyleyebilirim.”

GUIDETTI harika bir koç

Kara Bajema, VakıfBank’a geçişiyle ilgili şunları söyledi: “Çok heyecanlıyım. Giovanni Guidetti harika bir koç. Takıma katıldığım için çok mutluyum. Dünyanın zenbahis en iyi takımlarından biri. Bu fırsat için çok minnettarım ve birlikte oynamayı dört gözle bekliyorum.” Jordan Larson ve Michelle Barch-Hackley benim için sadece bunlar. İkisi de farklı taşıyıcılar. Sadece harika ve benzersiz oyuncular. Ayrıca bu farklı smaçör stillerini görmeyi de seviyorum. “İkisine de inanamıyorum” dedi.

“Gabi oldukça iyi görünüyor”

“Lig of Sultan Misli.com’u bu sene izlediniz mi? Favori oyuncularınız var mı diye sorulduğunda Kara Bazema, “Bu sene çok gördüm. Şampiyonlar Ligi yüzünden. Orada birkaç takıma karşı oynadık. Gabby’nin oyun stilini seviyorum. o bir yıldız Onunla oynamaktan mutluyum. Bence  oldukça iyi.”

Kara Badjema hedeflerini açıklarken, “Aynı ruhla milli takımı temsil etmeye devam etmek ve harika sonuçlar elde etmek ve her yıl gelişmek istiyorum.” dedi.

Türkiye’nin en başarıya ulaşmış motor sporları pilotlarından kabul edilen Red Bull sporcusu Ayhancan Itimat, bir ilke daha imza attı. Başarı göstermiş pilot, Avrupa’nın en büyük binek otomobiller yarış serisi olarak değerlendirilen DTM’de (Almanya Binek Otomobiller Şampiyonası) savaşım eden ‘İlk Türk Pilot’ oldu. Sezonun dördüncü durağı olan Almanya’daki Norisring Pisti’nde sahne alan Ayhancan Itimat, kariyerinin ilk DTM yarışında yedinciliği elde etti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!