Çarşı esnafından MEİGDER’e ziyaret

featured

Mersin Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ne (MEİGDER) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Algüllü; çarşıyı güzelleştirecek, esnafı mağdur etmeyecek her türlü projeye destek olacaklarına dikkat çekti.

Kurulumunu yıl içinde hızla tamamlayan ve yeni hizmet binasında üyelerine hizmet vermeye başlayan MEİGDER’e ziyaretler sürüyor. Son olarak Mersin Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü ile yönetim kurulu üyeleri Ayhan Kuş ve Hasan Dinçel MEİGDER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu ile dernek yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Başkan Algüllü, kent basının her zaman çarşı esnafının yanında olduğunu ifade ederek bugüne kadar kendilerine destek veren gazetecilere teşekkür etti.

“MERKEZİNDE ESNAF OLAN HER TÜRLÜ PROJEYE VARIZ”

Zafer Çarşısı’nı da içinde bulunduran ve halk arasında ‘Bit Pazarı’ olarak bilinen çarşı esnafının yaklaşık 300 işyerinden oluştuğu bilgisini veren Başkan Algüllü, “Çarşı esnafı olarak; kentimizi, çarşımızı güzelleştirecek, esnafı mağdur etmeyecek ve merkezinde esnaf olan her türlü projeye varız” dedi. MEİGDER Başkanı Şehitoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sadece esnafın değil Mersin’de yaşayan herkesin sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, Algüllü’nün Şehitoğlu’na çiçek takdimiyle son buldu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!