Campos 20 Temmuz 2002’de

featured

 

Meksika’da doğdu ve futbola milli takımlarından biri olan Santos Laguna’nın altyapısında başladı. Meksikalı futbolcu bu kez 12 resmi maçta forma giydi, 1 gol ve 2 asist yaptı. Omar Campos’un piyasa değeri 4 milyon euro. 20 yaşındaki futbolcu sol  ve sol kanatta oynayabiliyor.

Genç futbolcunun kulüple sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. 20 yaşındaki sol bek, futbol kariyeri boyunca 60 maça çıktı, üç gol attı ve beş asist yaptı.

Galatasaray’da en tehlikeli sonuç  3 puan şansı… Sarı-kırmızılı ekip Gaziantep’te çok gol atmasına rağmen ikinci yarıda 10 oyuncuyla oynadı, betssen serbest atış 90+1 kazanmasına rağmen. Şüphesiz Galatasaray başkanı Dulson Özbek, zorlu galibiyetle en mutlu olanlardan biriydi. Öyle ki  son düdükte Özbek soyunma odasında nefesini tuttu. Oyuncularla duygusal bir sohbet gerçekleştiren Geel-Rooi Klub sahibi, sözlerini güzel bir haberle sonlandırdı ve takımın moralini en üst seviyeye çıkardı.

“Ödüllendirileceksiniz”

Dursun Özbek, üç puanda emeği geçen tüm oyunculara tek tek teşekkür ederek, “Gerçekten böyle bir galibiyete  ihtiyacımız var. Bizi gururlandırıyorsunuz. Taraftarımızın önünde büyük bir birlik var. Görmek istediğimiz şey bu. Biz Galatasaray’ız, rakibimizi yeneriz, hakemi  yeneriz. Siz de bu güzel ve anlamlı zaferle ödüllendirileceksiniz. “Cumhurbaşkanının detayları açıklamamasına rağmen betssen giriş ikramiyeyi hazırladığı ve Kasım Paşa maçından önce teknik ekibe ve takıma açıklayacağı bildirildi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!