Bu tatil erken bitti

featured

 

Ama bir insan olarak öğrenmeye devam ettim. Profesyonel oyuncular oyundan kaybolmamalı ve kişisel araştırmalarına devam etmelidir. Kişisel çalışmalarımı bu doğrultuda sürdürüyorum.” Girişimci ve kaliteli bir kulüptesiniz, kapınızdan girdiğiniz  andan itibaren bunu hissedebiliyorsunuz, bu dönemde geçen sezonu yakalamak istiyoruz. Nitelikli öğretmenler ve harika personel var. Arkadaşlığımız ve aile ortamımız da iyidir. En azından geçen sezonki başarıyı yakalayacak.”

Karael, teknik direktör İlhan Palut’un çok başarılı olduğunu söyledi. Dümendeyken, rakibimizden iki veya üç adım önde olduğumuzu düşünüyoruz. Yavaş yavaş taktik hazırlıklara başladık. Her geçen gün  daha  da tutkulu oluyoruz” dedi ve Avrupa’da oynanan oyuna kendi ülkesi gibi baktı ve şunları söyledi: Takıma katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Şimdi koltuğumda ikimiz varız. İlk 11’inci oyuncu olmak için çok çalışıyorum. Avrupa farklı bir ortam ve bunu anavatanımla poligonbet ilgili bir soru olarak görüyorum. Orada başarılı olmak zorundayız. Avrupa’da da kulübümüzü temsil ettiğimiz gibi ülkemizi de temsil edeceğiz. Başarılı olmak için çok üst düzey bir ekibimiz var ve bu doğrultuda çalışıyoruz.”

“Maçı dört gözle bekleyen taraftarların önünde duracağım”

Bir an önce Konyaspor taraftarlarıyla tanışmak istediğini söyleyen Sebrail Karael, “Konya’ya geldiğimde taraftarlar kalbimi hoplattı. Pandemi sırasında bazı sorunlar yaşandı, ancak taraftarların daha proaktif olacağını umuyoruz. Hayranlarımın karşısına ilk çıktığım anı sabırsızlıkla bekliyorum. 21’inde ayrılıyorum ve umarım taraftarlar ilk iç saha maçı için tribünleri doldurur. Bizim için 12. olacaklar ve çok iyi  bir ivme yakaladılar.” Fenerbahçe’den Ozan Tufan ve Allahyar Akun, sözleşme imzaladıktan sonra Antalyaspor’dan Nuri Şahin’in öğrencisi Doğukan Sinik’i de takıma ekledi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!