Bir sezon

featured

 

Serie A’da başarılı bir sezonun ardından, ilk üç haftayı kaybeden Verona’nın Eusebio Di Francisco’nun yerine Igor Tudor seçildi. Hırvatistan Teknik Direktörü Verona, çıktığı 35 maçta 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet kaydetti. Tudor, çıktığı 35 macera maçında ortalama 1.51 sayı kaydetti.

Şampiyon Trabzonspor’un şampiyon teknik direktörü Abdullah Avcı, A Spor’a kapsamlı bir röportaj verdi. Tecrübeli hoca başından sonuna kadar tüm soruları yanıtladı ve şampiyonluk hikayesinden gelecek hedeflerine kadar pek çok soruyu açıkladı, merak edenleri de aydınlattı. Söz artık Abdullah Avcı’da…

“Değerini kaybettiğimde değer kazanırım”

“Bence Başakşehir’de beş yıl mükemmel bir sezondu. Beşiktaş süreci 6.5-7 ay oldu. Bana çok önemli bir hayat ve iş tecrübesi kazandırdı. Kaybolmuş gibi göründüğünüz yerde aslında çok fazla profesyonel değer kazanıyorsunuz. Ben çok iyiyim. Zamanın bu kadar önemli olduğu bir camiada hizmet etmekten, Süleyman Seba gibi bir cumhurbaşkanına sahip olmaktan, onurlu ve doğru şekilde oynamaktan mutluluk duyuyorum. Bunu söylemeye devam edeceğim.”

“Trabzonspor’a gitmeden kararımı verdim”

“Uzun bir süreçten geçtik. Bir kere pişman olmadım. Trabzonspor’a gittikten sonra ne pişmanlıklarım oldu, nasıl hissettirdiler. Hiç böyle bir şey düşünmedim. Trabzonspor’un güvenilir casino siteleri gücü farklı, ağır bir forma. Trabzonspor sahadayken rakiplerine formanın ağırlığını hissettiriyor. Bunu bir futbolcu ve teknik direktör olarak biliyorum. Trabzonspor’a gitmeden önce “Maç olarak kararlılığım var, biliyorum. şehrin kolaylığı ve zorluğu En son oynadığımda gelecek sezon için planlar yapmıştık Fenerbahçe’de maçı kazanırsak biz ve lider The Sheep’in puan farkı 3’e inecekti ama bu kadar gerçekçi değil oyun, yani amaç.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!