Bioderma En Sevilen 5 Serisi

 

  1. Bioderma Sensibio

Hassas ciltler için geliştirilmiş Bioderma Sensibio serisi cilt kuruluğuna bağlı gerginlik, kızarıklık, yanma hissi gibi cilt şikayetlerini önlemek amacıyla geliştirilmiştir. Bu tarz cilt şikayetlerini gidermeye ve yenilerin oluşmasını önlemeyi destekler. Serinin içinde makyaj temizleme suyu, yüz temizleme jeli, kızarıklık karşıtı renkli bakım kremi, göz çevresi kremi gibi cilt bakımında ihtiyaç duyulan tüm ürünleri yelpazesinde bulundurmaktadır.

  1. Bioderma Atoderm

Bioderma Atoderm serisi kuru, çok kuru ve atopiğe eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Bu cilt probleminin şikayetleri; aşırı kuruluk, pul pul dökülme, kaşıntı, kızarıklık, hassasiyet. Özellikle havaların soğumasıyla daha da yoğunlaşan bu cilt problemlerini Bioderma Atoderm serisi en aza indirgeyebilirsiniz. Seri içinde el, yüz, dudak ve vücut için gerekli olan tüm ürünler bulunmaktadır.

  1. Bioderma Sebium

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilen Bioderma Sebium serisi ciltteki yağlanmayı kontrol altına alarak siyah nokta, sivilce ve gözenek problemlerine çözüm sağlamayı hedeflemektedir. Serinin ürün yelpazesinde temizleme jeli, tonik, serum, nemlendirici, gözenek karşıtı bakım ürünü, matlaştırıcı krem bulunmaktadır.

  1. Bioderma Pigmentbio

Leke karşıtı aydınlatıcı bakım sunan Bioderma Pigmentbio serisi, ciltte oluşan leke ve ton farklılıklarını gidermek, cilde eşit ve aydınlık bir görünüm kazandırmak için özel olarak geliştirilmiştir. Seri içinde temizleme jeli, makyaj temizleyici misel su, serum, gündüz kremi ve gece kremi bulunmaktadır.

  1. Bioderma Photoderm

Cilt bakımının olmazsa olmaz ürünlerinden biri de güneş kremidir. Her ne kadar güneş kremi sadece yaz aylarında kullanılır gibi düşünülse de yaz kış cilt bakım rutinin içinden ayrılmamalıdır. Bioderma Photoderm güneş serisi ile tüm cilt tiplerine uygun renkli, renksiz güneş kremini sevenlerinin beğenisine sunmaktadır.

Sizde Bioderma yüz yıkama jeli, Bioderma nemlendirici, Bioderma Atoderm Intensive Baume, Bioderma Sebium Hydra, Bioderma şampuan ve tüm Bioderma ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!