Bazı Ligue 1 takımlarının da Luis Suarez ile ilgilendiğine dair haberler var

featured

 

132 kez milli takım formasını giymek

35 yaşındaki Luis Suarez, Atletico Madrid’den önce Ajax gibi üst düzey takımlarda oynadı. Suarez, Uruguay formasıyla 68 gol kaydetti ve 132 kez forma giydi.

Suarez Avrupa’da kalmak istiyor

Uruguay’ın 21. yüzyılın en golcü futbolcusu olarak adlandırılan Luis Suarez, Katar, Güney Amerika ve ABD’den de mercurecasino teklifler aldı. Sadece Uruguaylı forvetin Avrupa’dan ayrılmak istemediği için önceliği bu şekilde kullanacağı bildiriliyor. Fenerbahçe yarışın gerisinde kalmamak için var gücüyle çalışıyor. (takvim)

Emirhan İlkhan’ın final maçındaki performansı öğretmenleri tarafından beğeniyle karşılandı. Yeni sezonda çok sayıda oyuncuyla yollarını ayıracak olan siyah beyazlı, Temmuz ayında Gedson Fernandes ile ilişkiye başlayacak. Kartal, Gedsen’in yanı sıra takımdan kiralık olarak görev yapan Kamboz Doğan’ın orta saha ve dış yardıma destek belgesini de almayı planlıyor. Ancak Emir Han’ın çekilmesiyle planlar değişti. Gelecek için genç ismi masaya koymayı hedefleyen Beşiktaş, dış transferleri askıya aldı. Beşiktaş, Can’ın 1,8 milyon avroluk satın alma opsiyonunu azaltmak için Schalke ile görüşmeye devam ediyor.

GÜVEN: Kalmak istiyorum öğretmenim

Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren oyunculardan İtimat Yalçın, teknik direktör Valerien İsmael ile görüştü. 23 yaşındaki kısa forvet, küçük bir bire bir röportajda şunları söyledi: “Takımda kalmak istiyorum ve eminim seninle gelişeceğim. Onayını alırsan, sanırım.” Bessie’ye geçeceğim. Cutas” dedi. Yönetim, İtimat’la son kez oturacak ve İsmail onun hakkında olumlu görüş bildirdi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!