Azmond Fiyat Araştırması

featured

 

Sarı Donanma, Zenit oynarken kendisini takip eden Zelda Azmond için arama başlattı. İranlı forvet, geçen sezon sözleşmesi sona erdiği için sadece 2.5 milyon € karşılığında Lefrekusen’e transfer oldu. Şimdiye kadar sadece 27 yaşındaki oyuncu  beklentileri karşılayamadı.

16 resmi maçta sadece 1 gol atabildi. Fenerbahçe, Alman ekibine Azmoun’u sordu. Bayer Leverkusen’in Lucas Arario’yu satmasının ardından İranlı oyuncudan ayrılmak istemediği kulisbet anlaşılıyor. Transferin yalnızca 12 milyon Euro’luk bir teklif alındığında “değerlendirileceğini” unutmayın.

Muriel’de pazarlık yapın

Luis Muriel’in adı Fenerbahçe’de çıktı. Atlanta, Rasmus Hoylund’u kadrosuna kattıktan sonra, yönetim Kolombiyalı yıldızın yerini aldı. İtalyan basını, Atalanta’nın 15 milyon avroluk bir fiyat etiketi ile kapıyı açtığını söyledi. Sarı-lacivertliler için plan, önce Muriel’i ikna etmek, ardından müzakere masasına daha sıkı oturmak. 31 yaşındaki oyuncu şu anda takımın üçüncü forvet oyuncusu.

Fenerbahçe, yıldızla el sıkışırsa Atalanta ile 5-6 milyon euro civarında bir anlaşmayı sürdürmeye çalışacaklar. Bugün sadece UEFA sıralaması  verileceği için kulisbet giriş kolay bir transfer olmadı.

Batshuayi’nin yeni işi

Yönetim Michy Batshuayi’yi ortalama 15 gün önce bitiş çizgisine getirdi. Transferin yalnızca taraftarların ve topluluğun tepkisi güçlü olduğunda iptal edildiği bildirildi. Avrupa Ligi’nin yeni golcülerinin dakikaları tükeniyor ve neredeyse hiç kimse sözleşme imzalamadı. Bu nedenle Fenerbahçe’nin Belçikalıyı ‘son umutları’ olarak tekrar gündeme getirdiğine dikkat çekildi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!