Aylık Kutu Aboneliği ile Düzenli Alışverişlerin Tek Tıkla Her Ay Kapında

featured

Alışveriş yapmayı daha kolay ve eğlenceli hale getiren aylık kutu aboneliği tüm siparişlerin her ay düzenli olarak adrese teslim edilmesini sağlayan bir sistemdir. Bu sistemde ürün yelpazesi her geçen gün biraz daha genişlemekte olup her evin temel ihtiyaçları kolayca sipariş verilebilir. Verilen tüm siparişler aksi bir talep olmadığı sürece on iki ay boyunca devam eder, belirtilen gün ve saatte ilgili adrese teslim edilir. Bu sayede alışverişe ayıracağınız vakti sevdiğiniz başka işlerle harcama fırsatı elde edebilirsiniz. Size zamandan tasarruf sağlayan bu uygulama aynı zamanda maddi yönden de kazançlı olacaktır. Abonelik süresi boyunca başlangıçta anlaşılan fiyatta herhangi bir değişiklik olmayacak, ürün fiyatlarına piyasada zam gelse bile bu fiyat sabit olarak devam edecektir. Böylece bütçenizi her zaman kontrol altında tutabilirsiniz.

 

Ev İhtiyaçları İçin Aylık Kutu Aboneliği

Temizlikten temel gıdaya bebek bakım ürünlerinden evcil hayvan mamalarına kadar her türlü ürünün yer aldığı Biaylık abonelik sistemi için sipariş süresi kullanıcı tarafından belirlenir. Herhangi bir iptal işlemi olmadığı sürece tüm siparişler on iki ay boyunca kapıya kadar getirilir. Eğer kullanıcı aboneliğini iptal etmek isterse bunun için ekstra bir ödeme yapmaz, cezai yaptırım uygulanmaz. Sabit ihtiyaçlar için markete gitme zahmetinden kurtaran bu uygulama özellikle pandemi döneminde kalabalık ortamlara girme mecburiyetini ortadan kaldırır. Siparişlerin her ay adrese getirilmesi hayatı daha da kolay hale getirecektir.

 

Aylık Kutu Aboneliği Seçenekleri Nelerdir?

Ev ihtiyaçları haricinde bebek bakım ürünleri, evcil hayvan ürünleri, kişisel bakım ve güzellik ürünleri ile yiyecek içecek paketleri içeren aylık kutu aboneliği her alışveriş talebine çözüm sunar. Üstelik ürün fiyatları piyasaya göre daha ekonomiktir. Bu sayede tüm ev, kişisel bakım, bebek ya da evcil hayvan ihtiyaçları rahatça karşılanabilir. Sistemi kullanabilmek için ilk olarak ücretsiz hesap oluşturmak gerekir. Bunun için adı, soyadı, e-posta adresi bilgilerini girmek yeterli olacaktır. Üyelik tamamlandıktan sonra istenilen ürün paketi için hemen üyelik başlatılabilir, merak edilen soruların yanıtlarına anında ulaşılabilir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!