Avcılar’da Şok Cinayet! Parmaklara Asılı Şekilde Bulundu!

Avcılar'da bir sitenin bahçe duvarındaki parmaklıklara asılmış halde bir erkeğe ait ceset bulundu. Cesedin, Türkmenistan uyruklu Arslan Snnayev'e (38) ait olduğu belirlendi. İlk tespitlere göre Snnayev'in darbedilerek öldürüldüğü belirtildi. İşte kan donduran olayın detayları...

featured

Avcılar’ın Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde bir sitenin bitişiğindeki boş arazide, boynundan bahçe duvarındaki parmaklıklara asılmış

Avcılar’ın Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde bir sitenin bitişiğindeki boş arazide, boynundan bahçe duvarındaki parmaklıklara asılmış erkeğe ait ceset bulundu.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
Yakındaki bir otoparkın bekçisinin ihbarıyla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri cesedin bulunduğu caddeye geldi. Cesedin Türkmenistan vatandaşı Arslan Snnayev’e (38) ait olduğu öğrenildi.
DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ
İlk incelemede darbedilerek öldürüldükten sonra, sitenin demir parmaklıklarına asıldığı belirtildi. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kayıtlara ‘şüpheli ölüm’ olarak geçen olayda faillerin tespit edilmesi için soruşturma başlattı.

erkeğe ait ceset bulundu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!