Arda Turan’ın Rekoru Tarihe Gömülüyor!

featured

 

 

Şimdilerde Atletico Madrid, Kerem Aktürkoğlu için 14 milyon Euro teklif verdi. Yine Atletico Madrid 10 yıl önce Arda Turan için Galatasaray’a 13 milyon Euro ödeme yapmıştı. Kerem Aktürkoğlu hali hazırda top koşturduğu Galatasaray ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Atletico Madrid Galatasaray ile devre arasında Kerem Aktürkoğlu ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.

En Pahalı Transfer

Galatasaray’daki başarılı performansı ile göz dolduran ve Avrupa devlerini adeta peşinde koşturan Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid 14 milyon euro teklif vermeye hazırlanıyor. 1xbetm.info

2011 yılında da Arda Turan için 13 milyon Euro ödeyen Atletico Madrid, Kerem Aktürkoğlu’nu da en az Arda Turan kadar beğenmiş görünüyor. Satışın gerçekleşmesi durumunda Galatasaray, Arda Turan ile kırdığı yerli satış rekorunu bir kez daha kırmış olacak.

Fatih Terim Sıcak Bakmıyor

Kerem Aktürkoğlu İçin devre arasında 14 milyon Euro ‘lük satış imzalanacağı iddia edilirken öte yandan Fatih Terim UEFA Avrupa Ligindeki büyük planları için Kerem Aktürkoğlu gibi önemli bir oyuncuyu haklı olarak kadrosundan kaybetmek istemiyor.

Galatasaray yönetiminin ise söz konusu rekor rakam karşısında takımın ilerleyen zamanlardaki akıbetini mi yoksa teklifin cazibesini mi tercih edecek merak konusu. Kerem Aktürkoğlu bu ligde çıktığı 27 kaçta toplamda 6 gol ve 5 asistlik başarı elde etti. Geçtiğimiz günlerde ise Galatasaray ile sözleşmesini 5 yıl daha uzattı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!