Antrenman, taktik ve bireysel antrenmanlarla sona erdi

featured

 

Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz tedavi altına alındı. Sarı-Mavililer yarınki antrenmandan itibaren maça hazırlanmaya devam edecek.

Avusturya’da yeni sezona hazırlıklarını  sürdüren Trabzonspor, İtalya Serie A takımlarından Torino ile ön hazırlık maçı yapıyor. İlk kamplarını Slovenya’da geçirdikten ve bir hazırlık maçında MTK Budapeşte’yi 2-1 yendikten ve Slovakya ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Storm, Turin’i yenerek en büyük mücadelesiyle yüzleşmek için hile yapmak istiyor. Antrenör Abdullah Avcı, neredeyse mükemmel bir 11 ile karşılaşmayı umuyor. Karadeniz takımı, 25 Temmuz Pazartesi günü  bir diğer Boots takımı olan Empoli ile hazırlık maçı oynayacak.

Trabzonspor maçları hangi kanallarda oynanıyor? Trabzonspor-Torino maçı ne zaman, ne zaman ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

“Trabzonspor” – “Torino” maçı, Bordo Mavili takımın bulunduğu otele  30 km mesafedeki Kitzbühel şehrinde saat 19:00’da başlıyor. A Spor’dan 90 dakikalık canlı yayın haberlere çıkıyor.

Avusturya’da durak yok

Karadeniz ekibinin ikinci etap kampı daha yoğun. Dün Avusturya’da bir çift antrenman seansı sırasında, Bordeaux Blues, betxslot kuvvet antrenmanının yanı sıra taktik antrenman da yapıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncuları sık sık uyarıyor ancak yeni sezonda göstermek istediği oyun sistemi hakkında takımla görüşmeler yapıyor. Avcı’yı en mutlu eden şey ise ciddi bir sakatlık sorununun olmaması.

Stephon Densville farkı kapatıyor

Sloven kamplarının çoğunda sırt yaralanmasından dolayı takımdan bağımsız olarak çalışan Densvil, tamamen iyileşti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!