Antalya Estetik Merkezi

featured

 

Antalya estetik merkezi burun estetiği, saç ekimi ve bişektomi hizmetlerini alabileceğiniz uygulamalar sunmaktadır. Kişiye özel uygulamalarla beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Antalya burun estetiği  merkezi tıbbi uygulamalarla başarılı çözümler sunmakta olan bir kurumdur. Saç ekleme, burun şekli estetiği tedavilerinde fark yaratarak faaliyetler sürdürmekteyiz.

Burun Estetiği Neden Yapılır?

Burun estetiği yapılmasının nedenleri fiziksel açıdan tıbbi sorunlar veya estetik kaygılar olabilir. Nefes alırken zorlanmak, burun kırılması, doğal şekil kaygıları vs. için başvuru yapabilirsiniz.  Burun kemiği fazlalıklar, uç ve genişlik ayarlamaları kliniğimiz tarafından itinayla yapılmaktadır. Nefes almakta zorlananlar için hazırlık aşamasında gereken tetkikler sağlanmaktadır.

Doktorunuzun önerilerine uyarak estetik merkezi sonuçlarından memnun kalabilirsiniz. Operasyon ardından kesi yerleri zorlanmamalı ve öneriler kalıcı şekilde dikkate alınmalıdır.

Bişektomi  Uygulamaları Nedir?

Antalya bişektomi firmamızda yanak estetiği uygulamaları profesyonel sonuçlarla sağlanmaktadır. Keskin bir yüz hattı isteyen kişiler için yanak yağları kısımlarına bir uygulama sağlanır. Tıbbi açıdan hassasiyeti olan bir işlemdir.

  • Genellikle 25 yaş ve üzeri kişiler için uygun görülen yanak estetiği, özellikle göz önünde çok bulunan kişilerin tercih ettiği uygulamadır. Yüzde keskin hatlar oluşmakta ve ameliyat yapılarak yağlar alınmaktadır. Bişektomi ile yapılan ek ameliyatlarla daha net yüz ifadesi değişimi istenebilmektedir.
  • Bişektomi ameliyatı yüz hatlarında ideal oranı kişiye özgü şekilde tasarlama işlemleridir. Yanaklardaki genişliklerden memnun olmayanlar daha sıkı bir yüz hattı oluşturmak için işlem yapabilmektedir. Yüzde V şekli hedeflendiği için bu kriterler dikkate alınmaktadır.
  • Uygulama aşamasında yanak iç bölümlerinden bir santimetrelik kesi açılır ve bir saate kadar gerçekleşen müdahale ardından yağlar alınır. Yüzde kesi kalmadan işlem kapatılmaktadır.

Kalıcı Saç Ekimi

Kalıcı saç ekim uygulamaları saç köklerinden alınan canlı hücrelerin diğer bölümlere aktarılması ile gerçekleştirilmektedir.  Operasyonla yapılan işlemlerde belirli bir dökülme ve yeniden çıkma süreci ardından kalıcı saçlar oluşmaktadır. Antalya saç ekimi işlemleri profesyonel ortamlarda sürdürülmektedir.

Saç ekimi yapılan köklerde işaretleme ve yeniden kök çıkması doğal bir döngü içerisindedir.  Yaklaşık 6 ayda yeniden saç çıkarılması sağlanmaktadır. Bölgesel açılmalar, kellik gibi sorunlar için güvenle başvuru yapabilirsiniz.

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!