Amana İstanbul Servis

featured

Amana destek tamir merkezimiz Sınırsız Destek Hizmeti Çağrı merkezimizden haftanın her günü amana servis talebinde bulunabilir ayrıca soru ve problemleriniz hakkında detaylı destek alabilirsiniz. Sorunlarınızın telefon aracılığı ile çözümlenecek bulunduğunu düşünüyorsanız size en yakın uzmanımız adresinize en kısa sürede yönlendirilir. Gelişen teknoloji yardımıyla üretilen dijital ürünlerin bakımlarının yapılması için çalışan personellere eğitimler vermektedir. Amana servisi olarak gayemiz armana markasını olarak kullanılan beyaz eşyaların sürekliliğini sağlamak ve kullanımında problemler yaşanmamasıdır. Beyaz eşyaların kullanım ömürlerinin tahmini seneler olarak verilmektedir. Bu kullanım yıllarını artırmak için tertipli bakımları yapılması gerekir. Ev aletleri Buzdolabı ve Beyaz eşya bakımlarında yahut parça değişimi gerektiren tamirlerde yedek parça kullanımı Armana markası ürünlerinden yapılmaktadır. Her markanın kendi yedek parçası kullanılması eşyaların kullanım ve çalışma gücünü etkilemektedir. Randevulu şekilde çalışan firmamız, iletişime geçilerek şehir içinde bulunan her yere hizmet vermektedir. Randevu belirlenen adrese ulaşıma bakılırsa verilmektedir.

Amana Servisi

Güler yüzlü personellerimizle en iyi hizmet vermekteyiz. Bu ürünlerin tüm bakımlarını Armana Servisi olarak yapmaktayız. Firmamıza ulaşmak için web web sayfamızdan mesaj ile iletişime geçebilirsiniz. 7/24 hizmet veren firmamız saat sorunu olmadan istenilen yere ulaşım sağlamaktadır Firmalarımızdan herhangi birisi aranarak arıza kaydı oluşturulabilir. Kayıt oluşturulduktan sonra firma personellerimiz en kısa sürede dönüş sağlamaktadırlar. Amana markası Amerika’da ilk kalite belgesi alan buzdolabı üreticisidir. Zaman içinde teknolojik gelişmelere ayak uydurarak ismini duyurmuş ve yenilemiştir. Amana ilk çift kapaklı buzdolabını ve ilk derin dondurucu altta olan modelleri üreten firmadır.

Amana İstanbul Servis

Buzdolabı tamir edilmesi gerektiğinde ülkemizde en teknik destek sunabilen mükemmel şirket olabilme ilkesi ile yolumuza devam ediyoruz. Çalışmalar sunarak buzdolabı ve teknik destekler almanız için ev aletleriniz için elimizden geldiğince destekleri sizlerden esirgemiyoruz. Uzman ve kusursuz ekibimiz Amana Servis destekleri alabilmeniz için teknik olarak sizlere destekleri sunmaya devam edecektir.

Amana ve Tarihi

Firmanın daha birçok ilklere imzası vardır ve bu sayede diğer firmalara teknolojik yol göstermiştir. Amana markası 2001 senesinde Louis Mantag tarafından satın alınarak ABD’de bulunan 14 tane fabrikasından birisinde üretime devam edilmiştir. İlk çamaşır makinesinin üretilmesi şeklinde bir oldukça beyaz eşyanın ilk üreticisidir. Amana markası zamanla ABD’nin en kaliteli beyaz eşya markası haline gelmiştir. Bu sayede öteki bir beyaz eşya marka devi olan Whirlpool şirketiyle birleşerek ortak üretim gerçekleştirmiştir.

1934 senesinde ilk Amana markası fabrikası kurulmuştur. şirket olarak hedeflerimizin başında müşteri memnuniyeti gelmektedir. İstanbul Amana Servisi olarak bu memnuniyetler yardımıyla firmamız beyaz eşya benzer biçimde evin temel ihtiyaçları arasında yerini almaktadır. Kurulduğumuz yıldan bugüne kadar büyük emek ve tecrübelerle gelişme gösteren firmamız, çalışan personellerin eğitimlerini gelişen teknolojiye göre yenilemektedir. Firmamızın çalışma prensiplerinde kaliteli hizmet sağlamak, dürüstlük olarak sıralamaktadır.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!