Altın Kolyeler

featured

 

Kadınlar çağlardan beri altın kolyeler ile boyunlarını süslemişlerdir. Boyun arkasından küçük bir parça ile kolayca takılıp çıkarılırlar. Kadınların en görünen yerleri olan boyunlarında taşınan küçük hazinelerdir.

Çok çeşitli imgeleri kadınlar kolyeleriyle üstlerinde taşımış olurlar. Yön gösteren kuzey yıldızı, nazara karşı göz boncuğu ya da bereketin simgesi fil imgeleri bunların başındadır,

Altın Kolyeler ile Zarafet

Boyun, baş ile beden arasında bir geçiştir. Üstünde aklın ürediği beyni taşıyan boyun, hep kadınların dik tutmak istedikleri birdir. Zarif bir altın tasarım ile süslenmiş bir boyun her zaman dik durur.

Zarafet böylece hem kolyenin tasarımından hem de kadının duruşundan gelmektedir. Bu sayede sahibinin gururla taşıyacağı bir takı olarak kullanılmaktadır. Kadınlar severek ürünler arasından birini seçerler.

Özgün Altın Kolyeler

Çeşitli simgelerin yanı sıra sizin ya da sevdiklerinizin isminin baş harfini boynunuzda taşımak isteyebilirsiniz. Ya da büyüleyici taşlı bir tasarım seçebilirsiniz. Tercihiniz örme zarif bir parçayı boynunuzda taşımak da olabilir.

Farklı renk altınlar ile tasarlanmış, taşlı ya da mineli, kalpli ya da nazar boncuklu çok sayıda altın kolyeler arasından birine de siz sahip olmak isteyeceksiniz. Ürün çeşitlerini incelemek için mutlaka https://www.emajewellery.com.tr/altin-kolye  linkine bakınız.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!