Alper Yılmaz ve Semih Kaya oturdu

featured

 

Galatasaray’da Inaki Pena, Omar Elabdellaoui, Alpaslan Öztürk, Emre Kılınç, Arda Turan, Olimpiu Morutan ve Sofiane Feghouli kadroda yok.

2 Antalyaspol’de Değişiklik

Fraport TAV Antalyasport, Galatasaray ile oynadığı son 11 maçta 2 değişiklikle karşı karşıya geldi.

Futbol yöneticisi Nuri Şahin, geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup eden Çin Süper Ligi’nde ilk 11 maçına başlayan Naldo ve Bahadır Öztürk’ü devirdi.

Şahin, Galatasaray karşısında bu oyuncuların yerine Veysel Sarı ve Kudriashov’u atadı.

Antalyaspor, aralarında Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Kudriashov, Güray Vural, Fernando, Fredy, Ndao, Doğukan Sinik, Luiz Adriano ve Haji Wright’ın da bulunduğu 11 oyuncuya katıldı.

Akdeniz takımının yedek kulübesine Ataberk Dadakdeniz, Floranus, Naldo, Bahadır Öztürk, Nuri Şahin, Ufuk Akyol, Ghacha, Gökdeniz Bayrakdar, Sinan Gümüş ve Hakan Özmert katıldı.

Futbol menajeri Nuri Şahin liderliğindeki Antalya Spor onwin taraftarları, kulüp tarihinde ilk kez üst üste 15 maç rakibe yenilmediği maça yoğun ilgi gösterdi.

Taraftarlar Shaheen ve oyuncuları tek tek tribünlere çağırarak alkışladı ve sevgilerini gösterdi.

Antalya Spor Tartışmalı Mevki – Galatasaray Maçı! VAR’ı dinledi ve gol attı

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ: Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Antalyasport ile Galatasaray arasındaki mücadelede tartışmalı bir duruş ortaya çıktı. İlk yarı sonunda Akdeniz takımı ile Endao gol konusunda tartıştı ancak golü VAR’ı dinleyen hakem Yassin Cole verdi. İşte o konum…

Toto Süper Lig’in 38. haftasında Antalya Spor ve Galatasaray, Antalya Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!