AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 2025 Bütçesi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

featured

Abdullah Güler, 2025 Bütçesi İle İlgili Detaylı İnceleme Yapılacağını Belirtti

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 2025 bütçesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Güler, yapılan açıklamada bütçenin detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğini vurguladı.

Detaylı İnceleme Yapılacak

Abdullah Güler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ertelendi diyebiliriz arkadaşlar, Çünkü detaylı inceleme yapacağız. Bütçeyi göreceğiz bu arada 2025 bütçesini ihtiyaç duyulacak diğer kalemleri daha detaylı inceleyerek, onları bütçe sonrası dönemde inceleyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Güler, bütçenin ayrıntılı bir şekilde ele alınacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Talimat Verdi

AK Parti Grup Başkanı, Sayın Cumhurbaşkanı’nın detaylı bir inceleme yapılması talimatı verdiğini de sözlerine ekledi. Güler, “Tabii Sayın Cumhurbaşkanımız da yeniden detaylı titiz bir inceleme yapılması hususunu bize talimatlandırmıştı.” açıklamasında bulundu.

2025 Bütçesi Aralık Sonuna Kadar Tamamlanacak

Abdullah Güler, incelemelerin ardından bütçenin aralık sonu itibarıyla tamamlanacağını belirtti. Güler, “İnşallah aralık sonu itibarıyla bütçe tamamlandıktan sonra, ondan sonraki döneme kalmış diyebiliriz.” dedi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız