Afrika Yükleme Sertifikasına Güvenle Sahip Olun

featured

 

Temsilcilik sektöründe Orta Doğu ve Avrupa’nın lideri olan SCKTR, sunduğu hizmetlerle birçok Afrika ülkesinde de öncü konumdadır. Türkiye’nin gururu olarak nitelendirilen ve sektörde liderlik pozisyonuna sahip olan SCK Temsilcilik, kurumsal veya kişisel tüm lojistik ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunmaktadır.

2001 yılından beri tüm ECTN / BESC sertifikalarını hazırlayan firma, 20 yılı aşkın süredir global olarak ECTN / BESC sağlayıcısı olarak hizmet vermektedir. Batı Afrika’nın birçok ülkesine taşıma sertifikası hazırlayan ve Batı Afrika taşımacılık konseyinin Türkiye’deki tek yetkili acentesi olan SCK Temsilcilik, Orta Doğu, Avrupa ve Afrika’da yapacağınız sevkiyatlar için yükleme belgelerini en hızlı şekilde çözüme kavuşturarak işlerinizi daha da konforlu hale getirmektedir.

SCK Temsilcilik ile iletişime geçerek, BSC, ECTN, FERI, BIETC gibi ihtiyaç duyduğunuz tüm yükleme sertifikalarına sahip olabilirsiniz.

Afrika Taşımacılık’ta Türkiye’deki Tek Yetkili Acente

 

SCK Temsilcilik, geniş ve uzman kadrosu ile ihracatçıların yanında yer alarak, yükleme belgeleri gerektiren tüm prosedürleri hızlı ve pratik bir şekilde halletmektedir.

 

Firma, taşımacılık sürecinin uzman rehber desteği ile yürütüldüğü ve müşterilerine maksimum güven ve çözüm sunmayı hedeflediği için sektörde saygın bir konuma sahiptir.

 

Angola, Gana, Benin, Mısır, Madagaskar, Demokratik Kongo gibi birçok ülkeye CNCA, CTN, BESC, ACID, Feri, BSC gibi yükleme belgeleri sağlayan SCK Temsilcilik, ayrıca Gabon, Fildişi Sahili, Burkina Faso, Çad, Gine Bissau ve daha birçok ülkenin yükleme belgelerine de sahip olmanızı sağlamaktadır.

 

Kara, deniz, hava ve demiryolu taşıma hizmetlerinde ihtiyaç duyulan ve temin edilmesi zorunlu olan yükleme belgelerinin sağlayıcısı olan SCK Temsilcilik, gerekli evrakları ileterek süreci başlatmanıza ve hızlıca çözüme kavuşturmanıza yardımcı olmaktadır.

 

Yükleme Belgesine Nasıl Başvurulur ?

Ayrıca, yükleme belgesi almak istediğiniz ülkenin ithalat ve ihracat yönetmeliklerini önceden araştırmanız da faydalı olacaktır. Bu yönetmeliklerdeki değişiklikler veya güncellemeler yükleme belgesi için gerekli olan evrakları da etkileyebilir. Bu nedenle, SCK Temsilcilik gibi uzman bir firma ile çalışarak, güncel ve doğru bilgileri edinebilir ve yükleme belgesi sürecini daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Sertifika onayı ne kadar sürer?

Tam olarak ne kadar süreceği belirli bir süre vermek zordur çünkü başvuru süreci ülkeye ve belgeye bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ancak genellikle birkaç gün içinde onaylanması için evrakların eksiksiz ve uyumlu olması gerekmektedir.

 

Başvuru süreci hızlandırılabilmektedir ancak bunun için ilgili belgelere ve sürece tam hakim olan bir firma ile çalışmak gerekmektedir. SCK Temsilcilik gibi deneyimli bir firma ile çalışarak yükleme belgelerinizin işlemlerinin en hızlı şekilde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!