Adamlarından biri haline gelmiştir

featured

 

Türk pasaportu tekme tahvilleri kullanmaktansa sorunu çözmeyi daha kolay bulacaktır.

Başantrenör Valerien İsmail ise Türkiye’nin üç taahhüdü sayesinde her zaman Ümit Meraş, Kenan Kahraman, Cenk Tosun, Berkay Vardar gibi isimleri hazırlamaya çalışacak.

Transfer için olaylar bekleniyor

Beşiktaş yönetimi, bir sağ bek ve bir  kanat oyuncusu almak için çalışmalarını sürdürürken, bu oyuncuların menajerleriyle Montero ve Boyd’un takımdan ayrılması padişahbet konusunda görüşmelere devam ediyor.

Siyah Beyazlıların yönetimi, mali ve kotalarda yer açmak için kadrodan iki yabancıyı göndererek harcayacakları oyuncularla görüşmeye devam etmek istiyor. Hükümetin listede yer alan Dembele ve Fasnacht gibi isimlerle düzenli temas halinde olduğu söyleniyor, ancak şimdi mali kriterler nedeniyle bu isimleri düşünüyorlar.

Son günlerde transfer fırsatları arayan hükümet, Avrupa transferleri Türkiye’den daha erken biteceği için beklemeye devam edecek.

Mermiyi durdurmanın özel işi

Beşiktaş’ta teknik direktör Valerian İsmail’in göreve başladığımdan beri herkesin dikkatini çeken korner pozisyonları ve golleriyle bu konuya daha fazla padişahbet giriş odaklanacağı anlaşılıyor. Fransız teknik adam yaptığı işin karşılığını almak için daha fazla zaman harcamak istedi ve tüm oyuncularına topun oyun taktikleri dışında düzenlenmesinin de oyunun kaderini değiştirdiğini iletmeye devam etti.Sonuçta Valerien Ismael Sivasspor maçında Mouleika’nın korner kurduğunu açıklamaktan büyük mutluluk duyan , bu maçlardan birkaçını cebe indirdi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!