Abdülkerim’in talipleri var

featured

 

“Abdülkerim özellikle bu yıl çok iyi gidiyor. Onunla gurur duyuyoruz. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin yanı sıra yurt dışından da teklifler var. Fransa’dan bir talipi var.”

“İlhan Palut ile uzun yıllar işbirliği yapmayı umuyoruz”

“Sözleşmeyi hocaya sunduk. Teklif gelirse değerlendirebilir… Bence bizimle olmaya devam eder. İlhan hocayla iyi bir ilişkimiz var. Onunla devam etmek istiyoruz. yıllarca.”

“Mali ve idari konular önemlidir”

“Göreve geldikten sonra finansal ve yönetimsel konuların sportif başarıdan daha önemli olduğunu anladık. Konyaspor özelinde eleme gelirlerinin onwin olmaması ve döviz sorunları bizi etkiledi. Ekonomik tarafta takımımız istikrarlı bir şekilde ilerliyor. . Hata yok.”

Birleşik miktar?

“Birleşik fiyatı değiştirmeyeceğiz. Taraftarlarımız bir etki. Bu şekilde çok maç kazandık. Umarım bunu bu yıl da görürüz.”

“Yüz. Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım…”

“Devletimizde 100 yaşını geçmiş çok kulüp yok. 11-19 Haziran’da Konya’da büyük bir festival yapacağız. Ülkemizin önemli sanatçıları buraya gelecek. Ortalama 2-3 Milyon kişiyi ağırlamayı planlıyoruz. Bu aşamada Konya dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı 100. yılımızı kutlamaya davet ediyoruz.”

A ülkesinin 2023 FIBA ​​Dünya Kupası elemelerinde B Grubu’nda İngiltere’ye karşı mücadele eden erkek basketbol takımının 25 kişilik kadrosu belli oldu. Crescent Stars, 3 Temmuz Pazar günü B Grubu’ndaki son maçında İngiltere ile karşılaşacak. A Man milli takımımızla sezonu tamamlayan oyuncular 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul’da toplanarak Sinan Erdem Stadı’nda çalışmalarına başlayacak.

Listede şu oyuncular yer alıyor:

  1. Buğrahan Tuncer-Anadolu Efes

Deshane Davis Larkin – Anadolu Efes

Yiğitcan Saybir – Anadolu Efes

  • Erten Gazi – Anadolu Efes
Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!