4 milyon euro karşılığında kapıyı açtı

featured

 

Bulgar ekibinin de belli bir indirimden yana olduğu anlaşılırken, teknik direktör Valerian İsmail’in Beşiktaş için teklifini yenilemeyi planladığı, bunun üzerine Beşiktaş’ın ne istediğini söylemeye devam edeceği öğrenildi. İki taraf müzakerelere devam ediyor.

Trabzonspor’un en kötü yedek Boateng’i Felipe, sağ bek arayışında yedek sıralamalarda ilerliyor. Atletico de Madrid’in 33 yaşındaki Brezilyalı yıldızı, ay sonu Bu boşuna olacak. İspanyol devleriyle sözleşmesi sona eren 1.90m Giants defans oyuncusunun durumu araştırılıyor.

Sambac, Atletico Madrid’in sözleşmesini yenilemek için çok az hamle yaptı, yedi tanesi Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere toplam 35 maçta görev aldı. 2019’da 20 milyon euro bonservis bedeliyle Porto’dan Atletico Madrid’e transfer olan Felipe, Brezilya milli takımı forması için iki kez ter döktü. Boateng ile aynı yaşta olan Felipe, yaralanma riski göz önüne alındığında daha güvenli bir isim.

Beşiktaş Başkanı Ahmed Nur Chebi, dün Sakalı Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Chailan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı grubunda onaybet bir araya geldi Beşiktaş taraftarları Ria’da. Çebi burada yaptığı konuşmada, “Düşen üyelerin affedilmesi için bir tüzük meclisi olmalı. İnşallah sonbaharda bir tüzük meclisi yapabiliriz. Orada bir af çıkaracağız” dedi. Cumhurbaşkanı, önceki yönetimin görev süresi boyunca 830 üye ve 830 üyeden 3.000’ini işe aldığını belirterek, “Etrafındaki arkadaşlarını üye olmaya yönlendirebileceğin böyle bir hükümet var” dedi.

Galatasaray camiası şimdi yeni bir başkan, yeni yönetim, yeni teknik ekipler ve tabii ki transferleri dört gözle bekliyor. Gelecek için umut veren başka gelişmeler de var. Özellikle U19 takımı, şampiyonanın bitimine 7 gün kala elit gelişim ligini tamamlayarak sarı ve kırmızılılarda müthiş başarılara imza attı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!