27 kez  giydi

featured

 

Umarım önümüzdeki dönemde Antalyaspor’a faydalı olur.  Alperen Uysal ve Soner Aydoğdu’nun ardından transfer sürecindeki üçüncü  Türk oyuncuya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir sonraki transferinde ona iyi şanslar diliyorum.” Herkes beni gerçekten istiyordu. Son 2 gündür Antalya’dayım ve doğru bir karar verildiğini düşünüyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Kore’de futbol oynamak istiyorum. Bu benim için yeni bir macera. Büyük hedeflerim var ve saha içinde ve dışında deneyimlerimi takım arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum. “Antalyaspor’u daha iyi yerlere getirmek istiyorum”

“Bu farklı bir yaşam tarzı olacak”

İlk kez Almanya dışında oynamaktan korkup korkmadığı sorulduğunda Toprak, şu yanıtı verdi: “Korkmuyorum. Doğal olarak  benim için farklı bir yaşam seçimi  ve lig olurdu. Buna alışmak zorundayım. Emin misin. Futbol menajeri Nouri Shahin ve bazı oyuncuları tanıyorum. Çalışacağız ve bence her şey yoluna girecek.”

“Nurishahin’e gerçekten inanıyorum”

Ömer Toprak, teknik direktör Nuri Şahin ile  aynı takımda 4. kez forma giyeceğini açıkladı. Kendimi bir insan olarak tanımlamama gerek yok. Geçen yıl kendini mooibet bir öğretmen olarak kurdu. Antalyaspor’u hak ettiği yere götürmek istiyoruz. Öğretmenlere çok güveniyorum” dedi.

“Öğretmenler ve başkan şiddetle direniyor.” Aranan başkan olarak iki gündür buradayım ve çok profesyonel bir kulüple tanıştım. Buradaki kurumlar Almanya ve Avrupa’da nadirdir” dedi.

Ömer Toprak, Antalyaspor’a iyi davrandığını söyleyerek kendisini iki yıl bağlayan bir imzaya imza attı. İmza töreninin ardından Ömer Toprak ve Başkan Yardımcısı Emra Çelik, gazetecilere birlikte poz verdi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!