2000’li Yılların Ünlü Rapçisi Eny Green Müzik Yaşamına Geri Dönüyor

featured

2000’li yıllarda aktif olarak rap müzik çalışmaları yapan ve tanınan Eny Green, şimdilerde yeniden müzik hayatına geri dönmeye hazırlanıyor. Rap müzik sanatçısı ve Türkiye’nin ilk ve tek rap engelli sanatçısı olan Eny Green, Yeni çıkaracağı fenamen şarkısı ile adından söz ettiriyor. Aynı zamanda şarkıya bir de klip çekileceği ve bu klibin içeriğinin Türkiye’de tek olduğuna dair bir açıklama yapan Eny Green, sevenleri ile buluşacak.

Eny Green 2006 yılında İstanbul Atatürk Kültür merkezinde verdiği konserle basın mensupları tarafından Türkiye’nin ilk ve tek engelli rapçisi seçildi. Şimdilerde ise müzik yaşamına İzmir’de devam eden Eny Green 2021 yılında çıkardığı 3 single ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Eny Green, Fenamen şarkısı ile sosyal medya fenomenlerini konu alıyor.

Eny Green’in Yeniden Dönüşü

Eny Green, Türkiye’nin ilk ve tek rapçisi olarak oldukça dikkat çeken çalışmalara imza attı. 2022 yılında ise yeniden çıkaracağı şarkı ve klip ile oldukça dikkat çekici bir içerik hazırlığı yapıyor. Aynı zamanda sosyal medya hesabında da sıklıkla günlük yaşamına ve çalışmalarına dair yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Eny Green, rap şarkıları ve sesi ile dikkat çekiyor. Bazı sorunlar nedeniyle müzik hayatına ara vermek zorunda kalan ve şimdilerde ise yeniden motivasyon bulmak ve kendini iyi hissetmek adına müzik hayatına geri dönen Eny Green, şarkısına hazırlanıyor. Müzik yaparak kendini iyi hissettiğini söyleyen Eny Green başarılı çalışması ile hem klip hem de şarkı çalışması devam ediyor.

Rap şarkı severler için çıkarılacak olan şarkı ile yeniden gündeme gelen Eny Green bu konuda sesinin uyumu ile şarkıyı bütünleştiriyor. Eny Green’i sosyal medya hesabından da takibe almak için https://www.instagram.com/enygreenoffical/ instagram hesabını takibe alabilirsiniz.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!